Koploper Saestum met ruime cijfers langs Ter Leede RTV Utrecht

ZEIST – De voetbalsters van Saestum uit Zeist hebben ook hun vijfde wedstrijd in de topklasse van dit seizoen gewonnen. Het thuisduel tegen Ter Leede werd met 5-0 gewonnen.

Na een kwartier leidde Saestum al met 2-0 door treffers van Marijn Nijland en Katoucha Patra. Nog voor rust liepen de Zeister vrouwen uit naar een 4-0 voorsprong dankzij Amber Visscher en Simone van de Weerd. Vijftien minuten voor tijd bepaalde Patra met haar tweede treffer van de middag de eindstand op 5-0.

Saestum blijft door de ruime overwinning zonder puntverlies in de topklasse. Het heeft 15 punten uit vijf duels en een doelsaldo van +23. Volgende week zaterdag gaat Saestum op bezoek bij SSS in Klaaswaal.

LEES OOKDames Saestum eenvoudig verder in bekerSaestum wint ook vierde competitiewedstrijdVoormalig Saestum-speelster Liesbeth Migchelsen overledenSaestum verliest, titelstrijd ongekend spannendVoetbalsters Saestum maken geen fout in titelstrijd

Read More

RTV Utrecht

%d bloggers liken dit: