FC Utrecht in KNVB Beker op bezoek bij NAC, Spakenburg weer tegen eerste divisionist RTV Utrecht

UTRECHT/BUNSCHOTEN-SPAKENBURG – In de tweede ronde van de KNVB Beker neemt FC Utrecht het in Breda op tegen NAC. Spakenburg heeft opnieuw een eerste divisionist als tegenstander. Een uitwedstrijd tegen Telstar is voor de tweede divisionist uit de koker gekomen.

De tweede ronde van de KNVB Beker wordt gespeeld op dinsdag 14, woensdag 15 en donderdag 16 december.

FC Utrecht schakelde dinsdag de amateurs van SteDoCo uit terwijl tweede divisionist Spakenburg won van eerste divisionist FC Dordrecht.

LEES OOKDOVO na verlenging tegen Harkemase Boys uit KNVB Beker: ‘Terecht’GVVV houdt het lang vol maar Sparta bekert verder: ‘Trots’IJsselmeervogels kan in KNVB Beker niet stunten tegen Excelsior: ‘Maatje te groot’Liveblog KNVB Beker: DOVO, IJsselmeervogels en GVVV uitgeschakeldKNVB Beker: Speeldata GVVV en Spakenburg bekend

Read More

RTV Utrecht

%d bloggers liken dit: