Dames UZSC overtuigend de baas over directe concurrent Het Ravijn RTV Utrecht

UTRECHT – UZSC heeft het thuisduel in de eredivisie tegen Het Ravijn gewonnen. Het werd 12-6 voor de Utrechtse waterpolosters.

Na het eerste kwart had UZSC de 4-2 voorsprong te pakken. De bezoekers kende echter een beter tweede kwart waardoor de ruststand 5-5 was.

In het derde kwart had UZSC de verdediging weer op orde. Er werd geen tegentreffer geïncasseerd en zelf scoorden de Utrechters drie keer waardoor de 8-5 voorsprong in handen was. In de laatste acht minuten was UZSC opnieuw heer en meester waardoor de eindstand 12-6 werd in Zwembad De Krommerijn.

UZSC staat in de eredivisie tweede. Koploper De Zaan heeft evenveel punten maar een wedstrijd minder gespeeld.

LEES OOKLoting EK-kwalificatie Nederlandse waterpoloërs bekendLuuk Gielen leidt UZSC langs landskampioenMannen UZSC en ZPC Amersfoort winnen, dames UZSC onderuit Mike van den Brink trots ondanks Europese uitschakelingUZSC klaar in Europa na nederlaag

Read More

RTV Utrecht

%d bloggers liken dit: