32-jarige Joris uit Utrecht vermist, politie maakt zich zorgen RTV Utrecht

UTRECHT – De politie maakt zich zorgen over Joris Prins uit Utrecht, die sinds gisterenmiddag vermist is. De vermissing is als urgent bestempeld, laat een politiewoordvoerder weten.

Over de aard van de vermissing kan de politie wegens privacy niet veel zeggen. Wel hoopt de politie dat hij snel weer gevonden wordt. Hij is voor het laatst gezien rond 12.00 uur in de Monseigneur van de Weteringstraat in Utrecht. Het is niet bekend welke kant hij op is gegaan.

De 32-jarige Utrechter is te herkennen aan een bril met een zwarte rand en wat langer, blond, achterovergekamd haar. Hij heeft ook een blond, vlassig baardje. Joris draagt een zwarte hoody van het merk Oakly, een blauwe spijkerbroek en witte sneakers. Hij heeft een grijs rugtasje bij zich.

Mensen die iets weten kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Read More

RTV Utrecht

%d bloggers liken dit: