Kruidvat en Prijsmepper roepen onveilige wereldstekker terug RTV Utrecht

Kruidvat en Prijsmepper roepen onveilige wereldstekker terug RTV Utrecht

RENSWOUDE/PROVINCIE UTRECHT – Kruidvat en Prijsmepper waarschuwen klanten om een wereldstekker die sinds januari te koop was niet te gebruiken. Het ding kan in sommige situaties een elektrische schok veroorzaken, laat het gezamenlijke hoofdkantoor in Renswoude weten.

De stekker, die bedoeld is voor afwijkende aansluitingen op het stroomnet in andere landen, is volgens Kruidvat niet veilig. Het kan voorkomen dat een apparaat met een Nederlandse stekker verkeerd in het hulpstuk wordt gestoken.

De wereldstekker werd sinds 6 januari vorig jaar verkocht voor 9,99 euro. Het product kan, zonder bon en originele verpakking, terug worden gebracht naar een Kruidvat of een Prijsmepper waar hij ook te koop was. De consument krijgt dan het aankoopbedrag terug.

Read More

RTV Utrecht

%d bloggers liken dit: