Tientallen tips over moordzaak Sjaak Gerwig: personen in beeld die mogelijk meer weten RTV Utrecht

Tientallen tips over moordzaak Sjaak Gerwig: personen in beeld die mogelijk meer weten RTV Utrecht

UTRECHT – De politie heeft meer dan 60 tips gekregen over de dood van Utrechter Sjaak Gerwig. De cold case uit 1995 is eerder dit jaar opnieuw onder de aandacht gebracht door de politie, nadat nieuwe informatie was binnengekomen.

Vandaag werd in het opsporingsprogramma Bureau Hengeveld bekendgemaakt dat het onderzoeksteam al meer dan 60 tips heeft gekregen. Die gaan onder meer over personen die mogelijk meer weten over de dood van Gerwig. Meer details over deze personen kan de politie nog niet geven.

De destijds 18-jarige Gerwig werd dood gevonden in het water bij Laagraven tussen Utrecht en Houten. Hij was op zijn hoofd geslagen. In 1995 was daar een homo-ontmoetingsplaats. Een dader is nooit gevonden in de zaak.

Lees ook: Ultieme poging om cold case Utrechtse Sjaak Gerwig op te lossen

Read More

RTV Utrecht

%d bloggers liken dit: