Jong Oranje wint van Wales, Timber valt geblesseerd uit RTV Utrecht

Jong Oranje wint van Wales, Timber valt geblesseerd uit RTV Utrecht

UTRECHT – Jong Oranje, met Utrechter Quinten Timber in de basis, heeft tegen Jong Wales zijn tweede wedstrijd in de EK-kwalificatie overtuigend gewonnen. De ploeg van coach Erwin van de Looi versloeg de leeftijdsgenoten uit Wales in het Goffertstadion in Nijmegen met 5-0.

Jurgen Ekkelenkamp zorgde voor twee doelpunten. De andere treffers kwamen op naam van Sven Botman, Fin Stevens (eigen doelpunt) en Daishawn Redan.

Blessure Timber lijkt mee te vallen

FC Utrecht-middenvelder Timber moest in de 56e minuut met een blessure naar de kant. Volgens bondscoach Van de Looi valt de blessure meer. “Er vielen wat jongens af met klachten, maar volgens mij viel het wel mee. Het was kramp en heeft een beetje te maken met de status van heel veel spelers die we hier hebben”, zei hij tegen ESPN.

De voetballers staan door de zege tweede in de groep achter Jong Zwitserland. De Zwitsers hebben na vier wedstrijden 10 punten. Jong Oranje heeft 7 punten uit drie duels. Jong Moldavië heeft ook 7 punten, maar speelde al vijf wedstrijden.

LEES OOKKevin Blom scheidsrechter bij AZ – FC UtrechtWillem Janssen in Een Berg Sport: ‘Het trainersvak boeit me enorm’Mijlpaal voor Willem Janssen: 200e eredivisieduel voor FC UtrechtHake noemt driedubbele save Paes sleutelmoment: ‘Dook de palen eruit’Sensationele overwinning FC Utrecht bij koploper Ajax

Read More

RTV Utrecht

%d bloggers liken dit: