HHC Hardenberg – Spakenburg bestempeld als risicoduel: ‘Vanwege incidenten rond Spakenburg-supporters’ RTV Utrecht

HHC Hardenberg – Spakenburg bestempeld als risicoduel: ‘Vanwege incidenten rond Spakenburg-supporters’ RTV Utrecht

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG – Het duel van komende zaterdag tussen HHC Hardenberg en Spakenburg is door de thuisclub aangemerkt als risicoduel. Hierdoor vindt er op de wedstrijddag geen kaartverkoop plaats op Sportpark De Boshoek.

De voetbalvereniging uit Hardenberg heeft dit besloten in verband met eerdere incidenten rond ‘Spakenburg-supporters’. “De club SV Spakenburg heeft zich volledig gedistantieerd van het gedrag van deze groepering en heeft zelf ook maatregelen getroffen”, zo valt te lezen op de website van HHC Hardenberg.

[Kader:Vorige maand besloot het bestuur van voetbalclub Spakenburg een deel van de zichzelf HKS (Harde Kern Spakenburg) noemende fans voor onbepaalde tijd een stadionverbod opgelegd. De reden daarvoor is het wangedrag rond de uitduels tegen Scheveningen en Kozakken Boys, en een wapenvondst na de thuiswedstrijd tegen Katwijk.]

Lees ook: Spakenburg is wangedrag van ‘fans’ meer dan zat

Voor niet-leden van HHC Hardenberg vindt de kaartverkoop nu donderdagavond plaats. Eerder besloot. Het duel zaterdag in de tweede divisie begint om 15.30 uur en is live te volgen in Namen en Rugnummers op Radio M Utrecht.

LEES OOKDekker na conflict teruggezet naar tweede elftal Spakenburg: ‘Geen vertrouwen’Dekker drijft conflict op de spits en blijft weg bij training SpakenburgSpakenburg bindt clubtopscorer tot 2023Meijers is een blij man na tweede zege Spakenburg: ‘Er zat behoorlijk wat druk op’Twee duels schorsing Spakenburg-speler Terschegget

Read More

RTV Utrecht

%d bloggers liken dit: