Storing Vodafone treft gemeenten, rechtbank en GGD in provincie Utrecht RTV Utrecht

Storing Vodafone treft gemeenten, rechtbank en GGD in provincie Utrecht RTV Utrecht

PROVINCIE UTRECHT – Organisaties in de provincie Utrecht zijn de hele ochtend slecht bereikbaar geweest door een storing bij telecomprovider Vodafone. Klanten hebben problemen met bellen en mobiel internet.

Onder meer de gemeenten Oudewater en Woerden melden via sociale media dat telefoneren tijdelijk lastig is. Ook Rijkswaterstaat, de GGD Regio Utrecht en Rechtbank Midden-Nederland kampen met de gevolgen van de storing. De organisaties raden aan om even geduld te hebben of via sociale media of email contact te zoeken.

De storing bij Vodafone Nederland en dochterbedrijf Hollandsnieuwe begon rond 8.00 en was rond 11.00 uur gedeeltelijk opgelost, maar nog niet helemaal. Technici zoeken nog naar de precieze oorzaak.

Read More

RTV Utrecht

%d bloggers liken dit: