GVVV neemt de tijd voor zoektocht naar opvolger Twisker RTV Utrecht

GVVV neemt de tijd voor zoektocht naar opvolger Twisker RTV Utrecht

VEENENDAAL – GVVV hoopt voor de competitiewedstrijd tegen Excelsior Maassluis, op 30 oktober, een opvolger te hebben benoemd voor trainer Jochem Twisker. Twisker liet maandag aan de club weten dat hij zijn conclusies verbindt aan de dramatische seizoensstart van de Veenendalers, die met één punt uit acht duels onderaan staan in de tweede divisie.

Bestuurslid technische zaken Loek Budding werd niet overvallen door de mededeling van Jochem Twisker, die de club vorige week al had laten weten te overwegen op te stappen. Of hij daarmee de club vóór was kan Budding niet zeggen. “Zeg nooit nooit, maar er moest iets gebeuren. Wij hebben niet de gedachte gehad om hem te ontslaan, maar dit kan niet onbeperkt doorgaan.”

[Image:1681205|Loek Budding: ‘Dit kon niet onbeperkt doorgaan’]

Voor GVVV begint nu de zoektocht naar een nieuwe trainer. Het ligt voor de hand om te veronderstellen dat daar vorige week al mee begonnen is, toen Twisker op zijn aanstaande vertrek zinspeelde. “Heel gek, dat hebben we niet gedaan. We zijn niet op de zaken vooruitgelopen”, zegt Budding daarover.

[Audio:3186669|’We hebben geen contact gehad met andere trainers’]

Toch zingt op sportpark Panhuis al wel een naam rond van een kandidaat. Sterker nog, er zou zelfs al gesproken zijn met Gery Vink, de voormalig trainer van collega-tweede divisionist TEC uit Tiel, die vorig seizoen nog assistent was bij Willem II maar nu zonder club zit. “Wij hebben geen contact gehad met Gery Vink. Die naam werd vorige week ook al genoemd, of hij kandidaat is weet ik niet”, aldus Budding.

De procedure is vanaf nu helder, stelt het bestuurslid. “Vanaf gisteravond zijn de eerste reacties al binnengekomen. En we weten natuurlijk ook wie we zelf misschien wel zouden willen. Maar we hebben nog geen contact gehad met andere trainers.”

LEES OOKJochem Twisker stapt op bij GVVV na dramatische seizoensstartTwisker gaat met bestuur GVVV om de tafel na nieuwe dreun: ‘Cijfermatig presteer ik slecht’GVVV na pijnlijke nederlaag bij Noordwijk: ‘Wel 90 minuten gedomineerd’Tien jaar geleden stuntte Adnane met GVVV al in beker tegen Sparta: ‘Was fantastisch’GVVV enkele weken zonder Adnane

Read More

RTV Utrecht

%d bloggers liken dit: