Dekker drijft conflict op de spits en blijft weg bij training Spakenburg RTV Utrecht

Dekker drijft conflict op de spits en blijft weg bij training Spakenburg RTV Utrecht

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG – Vince Gino Dekker is maandagavond weggebleven van de training van tweede divisionist Spakenburg. Dat meldt de Bunschoter. Dekker raakte afgelopen zaterdag tijdens de met 4-2 gewonnen wedstrijd tegen Excelsior Maassluis in conflict met trainer Eric Meijers.

Meijers wilde Dekker kort voor tijd laten invallen maar vond dat de aanvaller tijdens de warming-up een ongeïnspireerde indruk maakte. “Toen ik hem vroeg of hij geen zin had om in te vallen zei hij dat hij de invalbeurt een beetje laat vond”, vertelde Meijers zaterdag na de wedstrijd. “Toen heb ik gezegd dat hij weer mocht gaan zitten.”

[Audio:3186831|Dit zei Eric Meijers zaterdag na de wedstrijd over Vince Gino Dekker]

Dekker verliet vervolgens direct het veld en bleek na afloop van de wedstrijd ook al van het sportpark te zijn vertrokken.

De Bunschoter weet dat de speler en de trainer dinsdagavond met elkaar in gesprek gaan, en dat bij dat gesprek ook iemand van de technische commissie aanwezig zal zijn.

LEES OOKSpakenburg bindt clubtopscorer tot 2023Meijers is een blij man na tweede zege Spakenburg: ‘Er zat behoorlijk wat druk op’Twee duels schorsing Spakenburg-speler TerscheggetSpakenburg verliest cruciaal duel van ASWH: ‘We zijn niet zo goed als we denken’Spakenburg met lege handen in Rijnsburg: ‘Je moet dat punt pakken’

Read More

RTV Utrecht

%d bloggers liken dit: