Vierde plaats Van der Haar in eerste wereldbeker RTV Utrecht

WOUDENBERG – Lars van der Haar is bij de eerste wereldbekerwedstrijd veldrijden van dit seizoen als vierde geëindigd. de Woudenberger gaf in het Amerikaanse Waterloo ruim een minuut toe op de Belg Eli Yserbyt.

De 23-jarige Yserbyt reed al in de tweede ronde weg met ploegmaat Michael Vanthourenhout. Op twee-derde van de wedstrijd ging hij er alleen vandoor, om uiteindelijk met een halve minuut voorsprong over de finish te komen.

Van der Haar was de beste Nederlander. Ryan Kamp werd achtste, Corné van Kessel tiende.

Komende week zijn er nog twee wereldbekerwedstrijden in de VS: woensdag in Fayetteville en zaterdag in Iowa.

LEES OOKGeen drie op rij voor Wiebes in Groot-Brittannië; tweede in slotetappeTweede zege op rij voor Wiebes in Groot BrittanniëWiebes wint vierde etappe in Groot BrittanniëGeen medaille voor Van Schip op EK baanwielrennenKessler zakt na tijdrit 31 plekken in Ronde van Groot-Brittannië

Read More

RTV Utrecht

%d bloggers liken dit: