Maarssense advocaat en neef van Ridouan T. blijft vastzitten RTV Utrecht

Maarssense advocaat en neef van Ridouan T. blijft vastzitten RTV Utrecht

VIANEN – Het voorarrest van advocaat Youssef T. uit Maarssen is met twee weken verlengd, meldt de rechtbank in Amsterdam bij de NOS. De advocaat is de neef van Ridouan T. uit Vianen. Hij werd afgelopen vrijdag opgepakt in de zwaarbeveiligde gevangenis in Vught, omdat hij als geheime boodschapper zou hebben gefungeerd.

Lees ook: Maarssense neef en advocaat van Ridouan T. opgepakt in zwaarbewaakte gevangenis

Het Openbaar Ministerie vermoedt dat Ridouan T. via zijn neef, die kantoor hield in Utrecht, een gewelddadige bevrijdingsactie probeerde te organiseren en op zoek was naar adressen van gevangenismedewerkers. Bovendien zou hij vanuit de cel door zijn gegaan met drugshandel.

Lees ook: Maarssense neef en advocaat van Ridouan T. voorgeleid aan rechter-commissaris

Het OM verdenkt hem ervan dat hij tot de veronderstelde misdaadbende van T. behoort.

LEES OOKMaarssense neef en advocaat van Ridouan T. opgepakt in zwaarbewaakte gevangenisRidouan T. wil afsplitsing van Marengo en zijn eigen procesHoge Raad houdt veroordeling in Nieuwegeinse moordcommandozaak in stand ‘OM dreigde met onveilige maatregelen tegen kroongetuige Nabil B.’Marengo-proces gaat door met dezelfde rechters

Read More

RTV Utrecht

%d bloggers liken dit: