Utrechtse topscorerslijst: Van der Weijden derde na hattrick, Fonville blijft lijstaanvoerder RTV Utrecht

PROVINCIE UTRECHT – De top drie van de Utrechtse topscorerslijst heeft zich weer laten zien. Tyrone Fonville, de huidige Utrechtse topscorer, wist wel op het nippertje zijn positie te verstevigen. De aanvaller van Hercules maakte in de allerlaatste minuut tegen Gemert de 2-2.

Verder maakte Mark van der Weijden van Sportlust’46 een flinke sprong. In het duel met Harkemase Boys viel hij zeer verdienstelijk in. Hij scoorde drie keer waardoor hij nu derde staat in het klassement. Floris van der Linden van Spakenburg scoorde tweemaal waardoor hij nu alleen op de tweede plek staat. Vorige week deelde hij die positie nog met FC Utrecht-spits Nick Venema.

De spelers van FC Utrecht kwamen dit weekend vanwege de interlandbreak niet in actie.

[Image:3185361|De Urechtse topscorerslijst per 10 oktober 2021]

LEES OOKUtrechtse topscorerslijst: Geen wijzigingen in de top vijfFonville scoort niet maar nog altijd aan kop, Douvikas schiet zich naar plek drieTyrone Fonville loopt nu 2 op 1Tyrone Fonville dankzij hattrick alleen aan kopFonville schiet zich op 1 in topscorerslijst

Read More

RTV Utrecht

%d bloggers liken dit: