Lach ver te zoeken bij Hoogland: ‘We hebben elkaar laten zakken’ RTV Utrecht

HOOGLAND – Bij Hoogland-speler Lex Hienekamp was geen lach te ontdekken na het 4-1 verlies bij HSC’21, terwijl op het sportpark het liedje Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht klonk. “We hebben elkaar laten zakken. Hoogland moet het hebben van strijd, maar dat hebben we vandaag niet gedaan”, vertelt Hienekamp in Namen & Rugnummers.

Vlak voor rust maakte HSC’21 de openingstreffer. Hienekamp: “Echt een klote moment. Je bent elkaar in de kleedkamer aan het opbeuren. Vlak na rust kregen we de 2-0 tegen. Toen knakte er iets.”

[Audio:3185309|Lex Hienekamp blikt terug op het duel tussen zijn Hoogland en HSC’21]

Onderschatting

Ondanks dat HSC’21 een directe concurrent van Hoogland is, vindt Hoogland-trainer Roy Versluis dat er bij zijn ploeg geen sprake mag zijn van onderschatting. “We moeten niet denken dat we ze van de mat spelen. Op basis van de eerste helft hadden wij twee echt grote kansen. Zij hadden de bal, maar waren niet constant gevaarlijk.”

[Quote:Roy Versluis|Op z’n zacht gezegd heb ik me behoorlijk lopen ergeren]

Schamen

Versluis vind dat zijn team zich moet schamen betreft wat het in de tweede helft liet zien. “Om het zachtjes uit te drukken heb ik me behoorlijk lopen ergeren aan hoe gezapig en mat wij ons naar de slagbank hebben laten sturen.”

[Audio:3185310|Hoogland-trainer Roy Versluis in gesprek met verslaggever Mark Kloostra]

LEES OOKVan der Kooij baalt ondanks gered punt voor Hercules: ‘Ben pislink’Derde divisie: Hercules pakt punt dankzij late treffer Fonville, Hoogland verliest van directe concurrentInvaller Van der Weijden loodst Sportlust’46 naar winst, DOVO laatste na nederlaagGemixte gevoelens bij Romp: ‘Lachwekkend en trots’Spakenburg en IJsselmeervogels stellen winst in eerste helft veilig, zegeloos GVVV opnieuw onderuit

Read More

RTV Utrecht

%d bloggers liken dit: