0 2 minuten 1 jaar

Het was een prachtig feest! Door de Burgemeester geopend met de onthulling van de muurschildering en het in ontvangstnamen van het eerste exemplaar van het boek “De Tuinwijk 100, een bijzondere wijk, met voorwoord van Herman van Veen. Hiervoor werd de film 100 jaar Tuinwijk vertoond aan de bewoners en oud bewoners van Tuinwijk onder het genot van koffie met gebak van Café Willem en Restaurant Badhuis.

De Jan van Piekeren band bracht ons in Tuinwijkse en Utrechtse stemming hierna. Lekker meezingen met liedjes die nergens over gaan, gecomponeerd ‘achter in de tuin(wijk) en dat we uit Utereg komen. Om 15 kwamen One After 909 een waar feest aanrichten eten met louter Beatles nummers. Of zoals iemand voor Albert Heijn tegen me zei: “Heb je The Analogues?“ Nadat de buurt tussen 18 en 20 uur even ging eten thuis, Bij Willem of in Het Badhuis gingen we om 20:30 los met Lain Barbier en Lain’s Workout die een waar feest aanrichtten met zestiger en zeventiger jaren rocknummers met een wervelende lichtshow.

De zondagochtend begonnen we met kinderdisco en de gebruikelijke drukte op de springkussens. Om 13 uur begon de buurtlunch met muziek van Celebrity Hot Tub Party met Sofie Denise. Gezellige jazz terwijl de buurt zich tegoed deed aan de gerechten bereid door de koks van Cafe Willem en restaurant Badhuis. Een prachtig tafereel met wit opgedekte tafels en heerlijke wijn.

Om 15 uur gaan kwam de finale van het feest in met The Glamrocks. De Utrechtse band die de Glamrock periode weer tot leven brengt. Het is een waanzinnig feest geworden.

Het feest werd georganiseerd door De ondernemersvereniging NoordOost met ondersteuning van het Ondernemersfonds Utrecht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *