Utrechtse oppositiepartijen tegen wethouders: wees eerlijk over wat bouwen in Rijnenburg kost

De gemeente Utrecht werpt een rookgordijn op over hoeveel geld nodig zou zijn om woningbouw in de polder Rijnenburg, ten zuiden van Leidsche Rijn, mogelijk te maken. Dat verwijt de oppositie de verantwoordelijk wethouders. De partijen willen dat Utrecht eerlijk is over de kosten, zodat er goed gelobbyd kan worden bij het rijk om het benodigde geld bij elkaar te krijgen.De gemeente Utrecht werpt een rookgordijn op over hoeveel geld nodig zou zijn om woningbouw in de polder Rijnenburg, ten zuiden van Leidsche Rijn, mogelijk te maken. Dat verwijt de oppositie de verantwoordelijk wethouders. De partijen willen dat Utrecht eerlijk is over de kosten, zodat er goed gelobbyd kan worden bij het rijk om het benodigde geld bij elkaar te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *