Tóch een podium in coronatijd: Herman Brood Academie lanceert onlineoptredens

De muziekindustrie verkeert door de coronacrisis in zwaar weer. Ook studenten van de Herman Brood Academie in Utrecht hebben daar veel last van. Maar de mbo-opleiding wilde niet bij de pakken neerzitten en maakte van de nood een deugd. Deze week lanceren zij hun digitale kweekvijver met live-optredens van getalenteerde studenten en meer.De muziekindustrie verkeert door de coronacrisis in zwaar weer. Ook studenten van de Herman Brood Academie in Utrecht hebben daar veel last van. Maar de mbo-opleiding wilde niet bij de pakken neerzitten en maakte van de nood een deugd. Deze week lanceren zij hun digitale kweekvijver met live-optredens van getalenteerde studenten en meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *