Schaatsen aan en gáán: horecaondernemers organiseren dit weekend ‘kroegentocht’ over bevroren Oudegracht

Alles wijst erop dat we dit weekend de ijzers kunnen onderbinden in Utrecht. Als het nog even doorvriest kunnen we misschien wel – voor het eerst in zestig jaar – een rondje singel schaatsen. Ook op de Oudegracht wordt het feest, want verschillende horecaondernemers houden er gezamenlijk een zogeheten ‘Elfkroegentocht’. Initiatiefnemer Wes Schreutelkamp legt zijn idee uit.Alles wijst erop dat we dit weekend de ijzers kunnen onderbinden in Utrecht. Als het nog even doorvriest kunnen we misschien wel – voor het eerst in zestig jaar – een rondje singel schaatsen. Ook op de Oudegracht wordt het feest, want verschillende horecaondernemers houden er gezamenlijk een zogeheten ‘Elfkroegentocht’. Initiatiefnemer Wes Schreutelkamp legt zijn idee uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *