Prachtig hoe aartsvijanden D66 en FvD elkaar vonden in het klapschaatsnationalisme

De afgelopen dagen zag je hoe menig politicus zich in allerlei bochten kluunde om de Elfstedentocht tóch door te laten gaan. Vooralsnog bestond de Tocht der Tochten alleen in de koortsige hoofden van de volksvertegenwoordigers, daar het ijs op de Bonkevaart nog zo fragiel was dat het ternauwernood een niet al te corpulente zwaan kon houden. Laat staan een honderd kilo zware boerenzoon die bij iedere afzet twintig megapascal druk op de ijsvloer uitoefende.De afgelopen dagen zag je hoe menig politicus zich in allerlei bochten kluunde om de Elfstedentocht tóch door te laten gaan. Vooralsnog bestond de Tocht der Tochten alleen in de koortsige hoofden van de volksvertegenwoordigers, daar het ijs op de Bonkevaart nog zo fragiel was dat het ternauwernood een niet al te corpulente zwaan kon houden. Laat staan een honderd kilo zware boerenzoon die bij iedere afzet twintig megapascal druk op de ijsvloer uitoefende.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *