Junks en daklozen zijn weg: na ruim vijftien jaar zit er weer leven in en rond de Lubro-broodfabriek

Wie zijn blik door de nieuwe Utrechtse wijk Zijdebalen laat gaan, zal het niet ontgaan dat twee panden uit de toon vallen. Aan de Zeedijk, tussen nieuwe woonflats, staan namelijk twee historische gebouwen: de voormalige Lubro-fabriek en een ernaast gelegen wit huisje. Ze stonden lange tijd leeg, met bestemming onbekend. Nu hebben ondernemers er hun intrek genomen. En daarmee komen de historische panden weer tot leven.Wie zijn blik door de nieuwe Utrechtse wijk Zijdebalen laat gaan, zal het niet ontgaan dat twee panden uit de toon vallen. Aan de Zeedijk, tussen nieuwe woonflats, staan namelijk twee historische gebouwen: de voormalige Lubro-fabriek en een ernaast gelegen wit huisje. Ze stonden lange tijd leeg, met bestemming onbekend. Nu hebben ondernemers er hun intrek genomen. En daarmee komen de historische panden weer tot leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *