Eten laten bezorgen, daar houden Utrechters wel van, maar wat bestellen ze eigenlijk het meest?

Een dik pak sneeuw en een lockdown zorgen ervoor dat Utrechters véél gebruikmaken van maaltijdbezorgservices als Deliveroo, Uber en Thuisbezorgd. Van vettige pizza’s tot gezonde salades: in het afgelopen jaar zetten tálloze Utrechtse restaurants een bezorgservice op. Maar wat bestellen Utrechters nu eigenlijk het vaakst?Een dik pak sneeuw en een lockdown zorgen ervoor dat Utrechters véél gebruikmaken van maaltijdbezorgservices als Deliveroo, Uber en Thuisbezorgd. Van vettige pizza’s tot gezonde salades: in het afgelopen jaar zetten tálloze Utrechtse restaurants een bezorgservice op. Maar wat bestellen Utrechters nu eigenlijk het vaakst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *