Er komen wellicht in Utrecht overdekte sportplekken om te kickboksen of bootcampen

Er komen in Utrecht wellicht overdekte sportplekken voor jongeren waar zij bijvoorbeeld kunnen kickboksen of bootcampen, zolang de coronacrisis duurt. Wethouder Eelco Eerenberg liet vanavond weten enthousiast te zijn over het idee van D66 en Student & Starter. ,,In overleg met Sport Utrecht gaan we kijken wat er mogelijk is.’’Er komen in Utrecht wellicht overdekte sportplekken voor jongeren waar zij bijvoorbeeld kunnen kickboksen of bootcampen, zolang de coronacrisis duurt. Wethouder Eelco Eerenberg liet vanavond weten enthousiast te zijn over het idee van D66 en Student & Starter. ,,In overleg met Sport Utrecht gaan we kijken wat er mogelijk is.’’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *