Kashmiri Kitchen

Gisteren een maaltijd gehaald bij Kashmiri Kitchen (Adelaarstraat 120). Smullen! Ik heb Indiaas eten leren kennen toe we in London woonden en later toen ik regelmatig in India kwam. Ik heb genoten een aanrader. Kan de vergelijking met de andere Indiaase restaurants prima aan.

Wat mij betreft een aanwinst voor de wijk.

Dit is wat Adnan Mehboob er zelf van zegt:

Kashmir Kitchen zorgt dat mensen kunnen genieten van nieuwe smaaksensaties, door de smaken en technieken van de Indiase, Pakistaanse en Kasjmirkeuken te combineren in unieke gerechten.

De unieke smaken worden geboren uit een zorgvuldig gemengde mix van kruiden, exotische kruiden en verse ingrediënten, waardoor een culinaire ervaring ontstaat die ongeëvenaard is op de markt. De kenmerkende klei-oven Seekh Kebabs, een smaakvolle Butter Chicken-schotel, is goddelijk van smaak. De innovatieve fusie van smaken is representatief en geïnspireerd door de vele gevarieerde regionale keukens van India, Pakistan en Kashmir. Gerechten variëren van Peshawar, Delhi street fair en Srinagar huisstijl tandoori koken, tot de meest verfijnde gerechten van de koninklijke families.

Vervul uw ontbrekende voedselervaring; ga niet weg zonder onze Biryani en curry’s te hebben geproefd. Dit wordt niet alleen je eerste verleidelijke stap in ons voedsel, maar de tweede, derde en vierde.

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *