Goodbye Café de Donder, Hello Sumventure…

Bericht van Claire en Sumeet…

Lieve trouwe gasten en vrienden van Café de Donder,

Met pijn in mijn hart wil ik jullie vertellen dat het tijdperk de Donder vanaf vandaag voorbij is. De Donder is verkocht. De grove grapjes, elkaar afzeiken en lief hebben, een tweede familie, de studentenfeestjes, de verjaardagsborrels, silent disco, pubquiz, proeverijen, toernooitjes…teveel om op te noemen. Wat heb ik met jullie genoten en een groot deel van mijn leven gedeeld. Maar het is tijd, tijd voor een nieuwe fase in mijn leven.Het liefst zou ik een mooi afscheidsfeest geven in de Donder. Dat zit er helaas niet in, dat maakt het ook verdrietig om zo te (moeten) stoppen. Met de nieuwe eigenaar Sumeet ga ik (als het allemaal weer kan) kijken hoe we dat kunnen regelen. Allen de beste wensen voor 2021. Ik hoop dat jullie verblijven in goede gezondheid en dat ik jullie snel weer zal zien!!Dank voor alle mooie jaren!!!

Groetjes Claire

En dan draag ik graag hierbij het stokje over aan Sumeet, jullie nieuwe barman:

Na 15 jaar in de horeca gewerkt te hebben, is het tijd voor mijn eigen bar genaamd Sumventure! Ik rijd vaak langs dit prachtige café en moest toch even gaan kijken toen ik hoorde dat het te koop stond. Toen heb ik Claire ontmoet.

In de korte tijd heb ik Claire leren kennen als een hele gepassioneerde en sympathieke vrouw. Haar passie uitte zich ook in al de positieve verhalen over wat ze heeft meegemaakt in het café. Met evenveel passie neem ik haar café over.Het concept wordt iets anders dan jullie gewend zijn de afgelopen jaren. Ik beloof er iets moois van te maken waar jullie allen weer samen kunnen komen en kunnen genieten van een drankje. Ik heb een voorliefde voor whisky en rum, en dat zal je ook terugzien in de nieuwe bar.

Maar kom ook gezellig langs voor een biertje of een heerlijke cocktail!Ik heb voor nu twee afspraken met Claire gemaakt;- Zodra ik open kan, organiseren wij een afscheidsborrel zodat zij toch op een mooie manier afscheid kan nemen.- Ze mag pas na sluitingstijd achter de bar komen. 😉

Blijf op de hoogte van de restyling en de aankomende opening op: www.sumventure.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *