⭐ ONLINE PUBQUIZ 2020-EDITIE ⭐

‼️ Meld je dan nog snel aan ‼️⭐ ONLINE PUBQUIZ 2020-EDITIE ⭐ Want heb jij nog geen plannen tussen kerst en oud&nieuw?👀 Wij hebben iets leuks voor jullie in petto. De WILLEM’s pubquiz 2020 editie! Hoe leuk om het jaar 2020 af te sluiten en dit hele jaar uit je geheugen te verwijderen met speciaal biertjes🤪 Wil je mee doen? Reserveer via: www.cafewillem.nl/willems-pubquiz⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀•⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀#ikwillemwinnen#pubquiz#games#spelletjes#utrechtspeelt#caféwillem#bruiseninjebuurt#utrecht#hotspotutrecht#tuinwijk#utrechtrestaurant#exploringutrecht#utrechtcityguide#utrechtcity#hotspot#foodutrecht#dinnerutrecht#wheninutrecht#utrechtbylocal#willemvannoortstraat#utrechtcentraal#utrechtmijndstad#exploreutrecht#utrechtbynight#utrechtlife

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *