30/31 dec VERS GEBAKKEN OLIEBOLLEN 🍾🥂✨

Laten we dit jaar maar gauw vergeten en afsluiten met de famous Willem’s oliebollenkraam.🥂✨ WILLEM gaat gewoon door en ook dit jaar zullen wij de lekkerste oliebollen bakken 😍 30&31 December bouwen wij onze kraam op en kun je 2 dagen lang allerlei lekkere dingen bij ons halen. Kom je even gezellig langs? We hebben appelbeignets, glühwein, warme choco met echte slagroom, oliebollen mét of zonder rozijnen.🌟 Na een stadswandeling direct opeten of voor thuis. Zet het in je agenda en kom even langs. Gezellig! 😄🌟 Appelbeignets🌟 Oliebollen mét of zonder rozijnen🌟 Gluhwein🌟 Warme choco + echte slagroom😍#supportyourlocalFijne feestdagen. 🍾✨Liefs,Willem.

https://fb.watch/2EbodDrYDQ/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *