Speciaal bericht van Het Muzieklokaal

Feest! Het is weer donderdag en wij hebben weer lekker gekookt, dus dat hoef je niet meer zelf te doen! We staan de komende 4 dagen klaar met een bekertje glühwein en een warm vuurtje tijdens het afhalen!Eet je mee? Keuze uit 3 gerechten voor 12,95, veel groenten en hartverwarmend! Bestel voor 17.30 via de site en help ons de winter door! In het weekend en als de zon schijnt openen we ons loket al eerder en voorzien we jullie van dampende erwtensoep en geurige glühwein, hou onze social media in de gaten. #steundelokaleondernemer#blijfgezond#blijflekkereten#houafstand#komgezelliglangs#utrecht#utrechthoreca#utrechtcity#afhalen#takeaway#volhouden#supportyourlocals

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *