Muziek Staffhorst sluit!

UTRECHT – Muziek Staffhorst Vinyl in Utrecht is failliet.

De winkel zat sinds november 2017 aan het Willem van Noortplein maar heeft inmiddels de deuren gesloten: “Uiteindelijk is het niet gelukt. Het geld dat je aan het investeren bent is dan op. Dat is heel jammer. We hebben er ziel en zaligheid ingelegd maar het is helaas niet gelukt. Het voelt als een nederlaag”

LIVEMUZIEK

We hebben er alles aan gedaan om van de zaak een succes te maken: “We hebben geprobeerd om genoeg loop naar de winkel te krijgen. Elke vrijdag was er livemuziek en we hebben heel veel activiteiten georganiseerd op het Willem van Noortplein samen met de andere ondernemers: het Koningsdagconcert, een ijsbaan met kerst, andere concerten. Helaas moesten we het opgeven.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *